Word voor één dag een échte prins(es)!

Op zondag 18 december 2016 organiseren Herôme Cosmetics en het Amstel Hotel de vierde editie van Het Herôme Prinsessenbal vol glitter en glamour 
in het magische Amstel Hotel. Een echte prinses wordt natuurlijk in de watten gelegd 
met schitterende jurken of kostuums, gelakte nageltjes voor de prinsessen, lekkere hapjes, leuke activiteiten en een echte hofdame!

Maar prinses word je niet zomaar
Schrijf je eigen troonrede!
Omschrijf wat je zou doen voor een ander kind als je voor een dag Prinses van Nederland zou zijn. Wat is jouw droom voor kinderen in ons land? De liefste, leukste, mooiste, meest hartverwarmende en creatiefste inzendingen winnen een Koninklijke uitnodiging voor Het Herôme Prinsessenbal op zondag 18 december 2016. Meedoen tot en met 12 jaar.

 Je kunt tot 21 november je troonrede opsturen. De winnaars worden op 5 december bekend gemaakt.

Dit mag geen prinses in Nederland missen!
Vertel alle prinsessen in jouw klas en uit de buurt dat ze zich kunnen inschrijven, zodat zij ook kans kunnen maken op een Koninklijke uitnodiging voor 
Het Prinsessenbal 2016!

En dit is nog niet alles!
Eén dolgelukkige prinses wint als extra prijs een weekend weg naar Euro Disney voor 4 personen. Zij mag haar troonrede, zoals dat bij echte prinsessen gaat, voorlezen tijdens Het Herôme Prinsessenbal!

Ga snel naar hetprinsessenbal.nl om te kijken hoe je kans kan maken op een koninklijke uitnodiging voor Het Herôme Prinsessenbal!

 

%d bloggers liken dit: