Stichting Het Feest! vindt het belangrijk om kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij het fun(d)draising concept. Zo worden kinderen op jonge leeftijd bewust gemaakt van problemen van andere kinderen en wordt op jonge leeftijd de maatschappelijke betrokkenheid gestimuleerd. De kinderen hebben als ambassadeurs een grote rol bij het ophalen en inzetten van geld voor het goede doel.

De Raad van Advies van Stichting het Feest! bestaat uit 10 ambitieuze jonge meiden in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Zij hebben het nieuwe concept voor fundraising bedacht.

Margreet van Roemburg, Voorzitter en initiatiefnemer van Stichting Het Feest!: “Stichting Het Feest! zet zich in voor goede doelen die gericht zijn op kwetsbare kinderen in Nederland.”