Voor Vrijwilligers

Op dit moment hebben wij veel vrijwilligers in het gehele land, echter wij zijn op zoek om de vrijwilligers uit te breiden. Graag willen wij u vragen of u als vrijwilliger wilt fungeren voor Stichting Het Feest!

De werkzaamheden zijn onder andere:
– Basisscholen enthousiasmeren om mee te doen;
– Helpen met de FUN(d)raisingactie op school en aanspreekpunt samen met de leraar/lerares voor andere ouders;
– Sociale kanalen beheren/updaten met posts
– Administratie
– Voorbereidingswerk voor het Prins en Prinsessenbal

Wij zoeken:
– Creativiteit
– Spontaniteit
– Pro-actieve houding
– Efficiëntie
– Vrijwillige inzet voor kwetsbare kinderen in Nederland

Uiteraard staan wij ook open voor feedback vanuit onze vrijwilligers omdat we graag ons FUN(d)raisingconcept verder willen ontwikkelen. Mocht u beschikken over andere kwaliteiten waarmee u ons wilt ondersteunen, laat dit gerust weten en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden!

Even alle voordelen op een rij:
– Een mooie bijdrage voor kwetsbare kinderen in Nederland
– Werkervaring opbouwen
– Leuke en gezellige team om in te werken
– Connecties uitbreiden
– Leuke manier om uw vrije tijd te besteden

Wij hopen dat je ook enthousiast bent over dit geweldige initiatief en dat we je mogen toevoegen aan ons geweldige vrijwilligersteam!!

Stuur een mail naar margot@stichtinghetfeest.nl met wat je graag zou willen betekenen voor ons!